Homepage
Geschiedenis
Bestuur
Dirigent
Koorblad
Nieuwsbrief
Agenda
Mediatheek
Fotoarchief
Uitnodiging!
Links
Contact
Gastenboek

Actueel:

Pleinmarkt 5 oktober

Onze jaarlijkse pleinmarkt wordt dit jaar gehouden met een verfrissend nieuwe opzet. Daarbij worden wij ruimhartig gesponsord door bedrijven die ons een groot prijzenpakket ter beschikking stellen, dat te winnen is door de bezoekers van deze markt.
Jumbo en Albert Heijn, de super-buren van het koor, verzorgen diverse prijzenpakketten.
Keurslager Kroon en
Banketbakkerij Van der Kwast;
Welkoop Vaassen,
Huernink Tweewielers Vaassen,
Bloemen-, Planten- en Bloemsierkunst Maarten,
Slijterij Wijnhandel Hans Kooijer,
Meijling Juwelier Optiek,
Neijenhuis Schoenen en Sport,
Bruna, Intertoys,
DA Drogisterij en Parfumerie Kunst,
Van Triest Decohome en Hubo Vaassen doen hetzelfde. Zij zorgen ervoor dat u niet weg kunt blijven bij deze markt, want u wilt die kans niet missen om voor enkele Euro's een pracht van een prijzenpakket in de wacht te slepen.

Al deze bedrijven dragen dit koor een warm hart toe. Zij zien de waarde van het koor in de gemeenschap van de regio en dragen daar graag aan bij.
Maar dat is nog niet alles: Verschillende winkels en bedrijven schrijven tegoedbonnen uit. Zo kunt u inzetten op een tegoedbon van EUR 25,- van Restaurant Kapadokya en van Restaurant Grand-Café De Toren. Of op een bon van Rozeboom IJssalon, Apotheek Stellendam of Eethuis Eekterzicht. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn er ook bedrijven die nog verder gaan. Heiwegen Herenmode in Vaassen stelt een groot aantal herenoverhemden ter beschikking die tegen een zeer schappelijke prijs letterlijk aan de man gebracht mogen worden. Maar de dames kunnen uiteraard ook aan dat kraam komen kijken, want zij hebben vaak de betere smaak. Misschien kunnen de dames dan ook die bloembollen halen die ze voor de voorbereiding van de tuin op het komende voorjaar nog nodig hadden, want Baltus Bloembollen laat zich ook hier graag zien met een uitgebreide collectie van zijn beste materiaal.

Minicruise koorreis Engeland

Van 27 t/m 30 november kunnen de koorleden van de koren van Freddy Veldkamp deelnamen aan wat een prachtige koorreis belooft te worden.

Concerten in The Coventry Cathedral en The Minster van York en bezoeken aan bezienswaardigheden aldaar. En wat te denken van de reis per luxe touring-car en P&O/North Sea Ferries.

Klik hier voor het uitgebreide informatiepakket.
Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.